Symmetrical design furnitures

interiorThe main wish of the hostess to the symmetrical design furnitures of the apartment was to create the most open space, full of sunlight; and the owner the presence in the interior of living plants. Focusing on customer requirements, the designers dismantled the internal partition walls and created a bright and spacious extended family the kitchen-dining-living room. And then decorated with vertical and horizontal surfaces by fat bloke with exotic flowers, turning an urban apartment into a tropical Paradise.

The apartment is designed for a family of four husband, wife and two teenage sons. The customer is very interesting today, the profession he is studying botany and breeding of rare plants. Work is a passion of his life. He is so fascinated by her that some space of my house I wanted to turn into blooming thickets of tropical plants and flowers.

His wife is interested in Eastern philosophy, often in exotic countries, where tea is brought for the shop. Her main wish was an open space, maximum sunlight and air. Sons are teenagers dreamed of a separate games room where they could spend their free time.

kitchen and dining room combined with living room

First of all, the customer wanted in the apartment was the most open daring layout. We had to create a kitchen and dining room combined with living room, – spacious single extended family area bathed in natural light. To them was to join the personal space of parents, consisting of a bedroom and bathroom with separate entrance. By the way, the bathroom is located in the heart of the apartment – our desire to fit a real natural landscape in the space of modern residential apartments.

The hall was also to become part of the extended family space and serve as a lookout from which you view all rooms in the house.

The nursery was divided into functional parts: the private area (for sleep study), and the overall game, designed for receiving guests and leisure activities.

The main aim of the redevelopment was to create the symmetrical design furnitures, both visually and on the plan. Rooms are communicating vessels, in which instead of water from one to the other into the sunlight. We achieved this effect thanks to the dismantling of more internal room dividers. New partitions are mounted from the thin sound insulation smart glass with adjustable transparency.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *